Uncategorized

Aggregat til hytte og fritid

Posted On oktober 28, 2015 at 8:21 am by / No Comments

RK-Smia har et stort utvalg av aggregat til fritidsbruk.

Det finnes mange typer aggregat – alt fra kjempestore anlegg som brukes i kraftindustrien til bitte små enheter som leverer strøm til helt spesielle oppgaver.

Hos RK-Smia har vi spesialisert oss på brukervennlige aggregater for hytte og fritid.

Et strømaggregat kan gi deg all den strøm du trenger for å få det like behagelig som hjemme.

loncinthumb_aggregat_dometic_tec_30

Ta Dometic TEC 29 aggregat som eksempel: Med ett enkelt knappetrykk på fjernstartdisplayet kan du drive de fleste elektriske produkter som f. eks. oppvaskmaskin, støvsuger, høytrykkspyler osv. Displayet viser alle relevante opplysninger, bensinnivå, forbruk, batterikapasitet, tid for service osv.

Aggregat med vekselstrømsgenerator kan brukes - ikke bare til å produsere vekselstrøm, men også som likeretter for å produsere likestrøm. Det betyr at den kan brukes til å lade opp batteriene dine.

RK-Smia leverer aggregat fra kjente produsenter som Loncin, Kipor og Dometic. Vi har god kompetanse på aggregat og kan hjelpe deg å finne riktig modell til ditt behov. Hvilket aggregat du skal velge avhenger av mange faktorer: Skal det brukes til å levere strøm inne eller ute? Er det viktig med bærbarhet? Hva skal du koble til aggregatet? Dette er bare noen få av de spørsmålene man bør stille seg. Generelt kan man si at du må vurdere: effekt, brukervennlighet, bærbarhet, støy og selvfølgelig pris når du skal velge aggregat.

RK-Smia leverer både bensinaggregat og dieselaggregat. Ta kontakt med RK-Smia så hjelper vi deg å velge rett aggregat.

 

Definisjon fra Wikipedia:

Et aggregat er en kombinasjon av to eller flere maskiner og/eller apparater som kal utføre en bestemt oppgave.

Et eksempel på et aggregat er en produksjonsenhet for elektrisk energi. Den omfatter en turbin, propell eller forbrenningsmotor og en generator.

Vi fører aggregater fra 1000W til 40 KW. Man kan velge mellom større aggregater for å drive panelovner osv, eller mindre aggregater med mindre effekt, som kan drive TVer, datamaskiner og annen elektronikk. Vi leverer også styresystemer for fjernstart, autostart, nøkkelstart eller snorstart. Samtlige aggregater tilfredstiller støykravene gitt av EU.

c6d137b12678da07d5adafb93c5c4497_90x90

 

Se våre aggregat her.

X