Tjenester

Vi ekspanderer !

Posted On november 20, 2018 at 7:28 pm by / No Comments

Siden våren 2018 har Ida gått i læra på kveldstid hos en av våre eldste og utrolig dyktige kunde som har nærmere 50 år bak sveisemasken. Allerede i Juni begynte vi å gjøre om på jernlageret i 1. etasje til ett verksted. Hele sommeren gikk til å produsere og jobbe med de første prosjektene levert fra A til Å fra RK-smia. Vi er altså ikke lenger bare grossister, men har også begynt med produksjon og montering.

Det første prosjektet vi prøvde oss på var 4 takspir i 2 størrelser. Enkel jobb for en mester, mye knot for en nybegynner. Vi var heldige og hadde en kreativ sommervikar som har mye erfaring innen bygg som hjalp Ida i verkstedet. Etter ett par dagers arbeid var de ferdig lakkert og klar til levering. Etter det var levert, eksploderte det med bestillinger og rykte om at vi kan sveise spredte seg som ild i tørt gress.

Ut av vårt nye lille verksted det har kommet ferdig produserte smijernsrekkverk, vindussikkringer og diverse småting. Forespørselen er stor på spesiallagde ting i stål som krever sveising. Etter god respons på det vi har levert denne sommeren, har vi gjort en stor satsning. Det er nå flere i opplæring, nye gode sveiseapparater med tilbehør er kjøpt inn og jobbing på kveld og helgestid er flittig brukt for å komme asjur og bli dyktige i det vi produserer.

 

Vi kan nå også tilby:
- Montering av rekkverk
- Sveising
- Rørbøying
- Valsing
- Tilvirking av små og store konstruksjoner

Dersom du ønsker våre tjenester, kontakt oss! Så hjelper vi deg og lage akkurat det dù ønsker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *