Tjenester

Industrielle vegger

Posted On juni 12, 2019 at 12:50 pm by / No Comments

RK-smia har levert noen helt nye super industrielle vegger med strekkmetall hos Edge barbershop i Oslo sentrum. Arkitekter, utbyggere og butikkeiere har fått øynene opp for slike materialer har vi oppdaget. Innspirasjonen til dette prosjektet kommer fra boxer ring og industrielle bygg. Rammene er lagt i galvanisert metall, clamps-systemet vi har, mens strekkmetallet er i ubehandlet stål. Kombinasjonen gir ett røft uttrykk. Veggene ble langt mer utfordrende enn montørene våre hadde trodd det skulle bli, mye pga vekt, men opp kom dem til slutt og kunden ble fornøyd og har allerede bestilt mer. Totalt 3 nye vegger i strekkmetall ble satt opp denne gang.

For å ikke være i veien for lastebiler og kunder, fikk vi jobbe ute i gården på kveldstid.  Jobben ble gjort med elektrodesveising for å få det ekstra godt smeltet sammen. Godt vi har relativt stor forgård!

Strekkmetallet vi har brukt kommer fra norsk leverandør og er miljøvenelig fremstilt.

Ønsker du pris på disse eller hjelp til å lage noe lignende, i samme stil, veiledning i slike design? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X