Interiør

Bordben og bordunderstell

Posted On november 30, 2021 at 10:34 pm by / No Comments

Vi som jobber i RK-smia er alle glade i ekte norsk håndverk og vi ser stor verdi i unike møbler og interiørdetaljer. Vi begynte å lage bordben og bordunderstell på forespørsel til kreative kunder for noen år siden og det har utviklet et nytt og spennende varesegment for oss. Vi samarbeider med møbelsnekkere som leverer håndlagde spisebord, benker og andre møbler til kunder som ekstra opptatt av godt håndverk.

Vi lager også bordben og bordunderstell til privatkunder som ønsker å lage sitt eget bord. Om du har noe materiale du ønsker å gjennbruke, være seg en gammel stabburdsdør eller en fin steinplate, kan vi lage solide bordben eller bordunderstell etter ditt ønske om design og utføring.

Våre standard modeller

Våre først bordbenmodell heter Krutt og er en minimalistisk variant laget av solid varmvalset flatjern med en røff overflate. Denne kan leveres ubehandlet, med graffittkrem for en ekstra røff overflate eller lakkeres slik du ønsker. Vi har også en serie med ekstra solide bordben, Balder serien er laget med firkantrør i stål og kan leveres standard med pulverlakk, eller ubehandlet kaldvalsede hullprofil. Sjekk ut vår mest solge variant Balder-trapes. Balder kommer også i en omvendt trapes og kvadratisk variant. Sjekk ut alle våre modeller her.

Bordben og understell på forespørsel

Om du ønsker noe helt spesielt eller bordben med andre mål enn våre standardvarianter gjør vi det på forespørsel. Vi kan lage det meste du kan tenke deg i sveiset stål eller smijern, det er bare fantasien som setter grenser. Kom innom våre lokaler på Alnabru for en prat eller send oss en forespørsel via kontaktsjemaet under ved interresse.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    X