Interiør

Gi hjemmet ditt et unikt preg med våre håndlagde smijernsdører og vegger i sveiset stål med herdet glass – besøk vårt showroom i dag!

Posted On februar 14, 2023 at 5:58 pm by / No Comments

Skap ditt drømmehjem med våre smijernsdører og vegger av sveiset stål med herdet glass – tilpasset etter dine ønsker og behov. Med muligheten til å velge mellom rått stål eller pulverlakkert finish, kan du skreddersy designet til ditt eget hjem og personlige stil.

Våre smijernsdører og vegger fungerer også som flotte romdelere og dusjvegger og tilbyr en sikker og holdbar løsning med en solid stålramme på 30 x 20 mm og 5 mm herdet glass eller spesialglass. De spesiallagde smidde dørhåndtakene og magnetlåsen gjør dem enkle å bruke og sikre. Leveringstiden er vanligvis mellom 3 og 6 uker, avhengig av produkt og tilpasninger.

Besøk vårt showroom på Alnabru i Verkseier Furulundsvei 10 og se vårt verksted og smie. Der kan du se våre smijernsdører og vegger i virkeligheten, og våre eksperter vil hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for ditt hjem.

Enten du ønsker å skape en rustikk og sjarmerende følelse eller en moderne og strømlinjeformet atmosfære i hjemmet ditt, vil våre håndlagde smijernsdører og vegger gi det et imponerende og personlig preg. Kontakt oss i dag og la oss hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X