Uncategorized

EasySteel tilbyr utviklingssamarbeide

Posted On oktober 28, 2015 at 8:16 am by / No Comments

7bf2a25d-1db5-405d-95c1-849edee602a8

Har du en ståldel du gjerne vil ha produsert, men opplever at omkostningerne blir for høye her hjemme?

Med EasySteel får du råd til å realisere idéen. EasySteel har mere enn 40.000 standardprodukter, men tilbyr nå også  produksjonssamarbeide med interesserte.

Produksjion i østen
EasySteel har etablert et enestående samarbeide med 25 forskjellige produsenter i østen. Produksjonsstedene er tilpasset, så de tilfredsstiller våre krav. Produksjonen utvides stadig, og en egen controller sikrer den ønskede standarden.

Vi kan produsere alt fra støpte deler til CNC-bearbeidede emner – både rørdeler og komplette komponenter som kan inngå i en ferdig løsning, f.eks. glassbolter, store avstandsskiver eller hjørnebeslag. Alt kan utvikles og produseres etter dine spesialmål.

Skal vi produsere for deg?

Våre kunder gir uttrykk for at vi er fleksible, og selv ved små serier er det besparelser. Easy Steel utvikler selv nødvendig verktøy, og det leveres alltid en produksjonsprøve samt fast pris på oppdraget. Leveringstiden kan være helt nede i 2 – 3 uker.

Så hva venter du på?

Hvis du tar kontakt med oss, oppdager du at det hverken er komplisert å utvikle eller produsere hos EasySteel. Vi har samme oppmerksomhet på våre produksjonskunder, utvikling og fremstilling av deres produkter, som ved utviklingen av våre egne produkter.

Vi mener dette er veien fremover og stiller vårt gode navn bak produktenes kvalitet

God rådgivning
Du får direkte kontakt med oss via internett, på telefon eller med et besøk i Grønlandsleiret 18 i Oslo. Med 30 års erfaring i Danmark og snart 20 års erfaring i Norge har vi god oversikt over sortimentet, og kan hjelpe deg på veien mot en praktisk løsning som lever opp til dine forventninger.
Kontakt oss gjerne på  telefon 2236 6070.

På nettsidene våre, Arteferro, TM Design og Crosinox kan du også bestille alle våre kvalitetsprodukter døgnet rundt for hurtig levering.

Vi sender over hele landet, eller varene
kan hentes på vårt lager i Oslo.

Åpningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 16.00
Stenersgt. 24, 0184 Oslo

Vennlig hilsen
EasySteel/RK-smia AS

X