Uncategorized

Parafinovn – RK-Smia kan parafinovn

Posted On oktober 28, 2015 at 9:01 am by / No Comments

Parafinovn er et fagområde vi kan. RK-Smia fører et stort utvalg av praktiske og anvendelige parafinovner. Nedenfor finner du en kort omtale av noen av våre mest populære modeller. Du kan se vårt utvalg av parafinovner her.

Zibro Kamin oljeovn R421E benyttes uten pipe og kan dermed flyttes dit du trenger varme. Ovnen har batteritenning, løs tank på 4 liter, dobbel forbrenning og veltesikring. CO 2 sensor. Cool top max 105°C
Tayosan flyttbare ” parafinovner ” gir rask og behagelig varme. Ovnene er lette, de er uavhengig av strøm og pipe, og kan derfor enkelt flyttes til de rom hvor man trenger oppvarming. Tayosan” parafinovner ” er derfor anvendelige til bruk i for eksempel hytter, sommerhus og til camping. Tayosan” parafinovner ” er mest glad i et rent drivstoff, så det beste er Zibro ren parafin, Stabil lampeolje og andre tilsvarende drivstoff. Dagens avgiftsfrie parafin kan forkorte vekens levetid.

 

Alle ovnene er utstyrt med veltesikring.

Få flyttbare ovner er godkjent brukt uten tilsyn, eller i rom hvor mennesker sover

Båtvarmer POD GE-HÅ parafinovn. Båtovnen drives med parafin og arbeider ved at væske varmes opp og sirkulerer rundt om i båten til radiatorer/rør (lagerføres ikke) som fordeler og avgir varme. Systemet har kapasitet for båter opptil 12 m lengde og fungerer under sjøgang, til og med under seiling. Avgasser ledes ut via et bøyelig metallrør og til pipehatt som monteres på dekk eller over tak. Bøy.rør og pipehatt følger med. Ekspansjonstank og pumpe følger ikke med.

Trenger du råd om valg av parafinovn kan du kontakte oss så vil du få kyndig veiledning av en fagmann. Vi har også masse tilbehør til parafinovn.

X