Rekkverk

Forhøyning av rekkverk

Posted On juni 6, 2023 at 10:28 am by / No Comments

funksjonalitet etter dine behov og preferanser. Våre erfarne smeder og designere vil jobbe tett med deg for å skape et rekkverk som både oppfyller sikkerhetskravene og passer perfekt til din bygning.

RK-smia er eksperter på rekkverk i Oslo-området, og vi er dedikerte til å levere kvalitetsprodukter og førsteklasses service til våre kunder. Oslo er en by full av gamle bygårder. Standarden før var langt ifra hva den er i dag. En konsekvens av dette er at mange av Oslos balkonger og terrasser har for lavt rekkverk. Vi har spisset vår kompetanse på dette området og kan hjelpe deg med din bolig for å få eksiterende rekkverk til å falle innenfor lovverket. Vi forstår viktigheten av å ha et rekkverk som er trygt, pålitelig og estetisk tiltalende. Derfor tar vi oss tid til å lytte til dine behov, gi råd og veiledning, og skape skreddersydde løsninger som passer perfekt til din eiendom.

Vårt sortiment av rekkverk inkluderer ulike materialer som stål, smijern, rustfritt stål og glass. Vi tilbyr også et bredt spekter av designalternativer, fra klassiske og tidløse stiler til moderne og innovative utforminger. Uansett om du ønsker et tradisjonelt smijernsrekkverk eller et mer minimalistisk glassrekkverk, kan vi levere det til deg med høy kvalitet og presisjon.

Vår ekspertise kan hjelpe deg med å få ditt eksisterende rekkverk til å få lovlig høyde på rekkverk. Å erstatte ett rekkverk som i utgangspunktet er ett solid og kanskje også vakkert rekkverk i smijern som kunne stått i mange år til er både ugunstig økonomisk og med tanke på miljø. Også noen moderne glassrekkverk er for lave og kan fås til å komme innenfor lovverket med en håndløper oven for. Uansett hva ditt behov er kan vi hjelpe deg.

På Fagerborg, en sjarmerende bydel i Oslo, hadde vi nylig gleden av å besøke en takterrasse som hadde et rekkverk som var altfor lavt i forhold til dagens standarder. Kundens bekymring om sikkerheten på terrassen ble tatt på alvor, og vi tok på oss oppgaven med å finne en passende løsning for å bringe rekkverket opp til gjeldende standarder.

Etter en grundig vurdering av situasjonen og en dialog med kunden, kom vi frem til en innovativ og kostnadseffektiv løsning som ikke involverte å erstatte hele rekkverket. Vi bestemte oss for å beholde det eksisterende rekkverket og heller forhøye det til riktig høyde i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Ved å bygge på en forhøyning på toppen av det eksisterende rekkverket, kunne vi oppnå ønsket høyde samtidig som vi bevarte den originale strukturen.

Sikkerheten var vår høyeste prioritet, så i tillegg til å forhøye rekkverket, tok vi ytterligere tiltak for å sikre terrassen. Vi sveiste på avstivere på rekkverket for å gi ekstra stabilitet og styrke. Dette bidro til å øke sikkerhetsnivået betydelig og gi kunden og deres gjester en enda tryggere opplevelse på takterrassen.

Ved å velge vår løsning, unngikk kunden den ugunstige og kostbare prosessen med å erstatte hele rekkverket. I stedet kunne vi tilpasse og forbedre det eksisterende rekkverket for å oppfylle dagens standarder og krav. Dette ga ikke bare en betydelig kostnadsbesparelse, men det var også mer miljøvennlig ved å minimere ressursbruk og avfall.

RK-smia er stolte av å kunne tilby skreddersydde løsninger for rekkverk i Oslo og omegn. Vi har en bred erfaring med å håndtere ulike rekkverksprosjekter, enten det er for takterrasser, balkonger, trapper eller andre områder som krever sikring. Våre dedikerte smeder og designere jobber tett med kundene for å levere rekkverk av høy kvalitet som oppfyller sikkerhetsstandarder samtidig som de passer til den arkitektoniske stilen og estetikken til eiendommen.

Med vår ekspertise og kunnskap om rekkverk, sikkerhetskrav og byggeforskrifter, kan du være trygg på at vi finner den beste løsningen for dine behov. Vi tilbyr et bredt utvalg av materialer, inkludert rustfritt stål, smijern og glass, samt forskjellige designalternativer som passer til enhver smak og stil.

Ønsker du å forbedre sikkerheten og estetikken til ditt rekkverk i Oslo? Ta kontakt med RK-smia i dag for en konsultasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X